Vandaag rustig aan gedaan in Assen, was niet zo gemotiveerd om te fietsen. Omdat Wesley en Quinn er ook waren was het een leuke wedstrijd om in het ritme te blijven. Door de kou had ik niet zulke beste starts, maar probeerde met snelheid nog wel wat goed te maken hier en daar.

In de finale kwam ik klem te zitten tussen Quinn en Dick, maar ik besloot dit keer eens niet aan de rem te trekken maar door te drukken met als gevolg dat ik neer ging en en af moest haken. Hierdoor liep Quinn een lekke band op en ik een geschaafde knie, maar dat lost zich allebei wel weer op. Soms moet je wat proberen om verder te komen. Volgende week TC Heiloo, kan me dan geen gekkigheid veroorloven als ik nog naar Frankrijk wil en Engeland in Mei. Op tijd rust en goed voorbereiden dus en dan zien waar we uit komen.

Sponsored by – BMX-Photos.com