Gisteren de baan al goed in me opgenomen tijdens de training. De timetrial ging op zich wel goed, ik reed een rondje van 36 seconden en nog wat en ik vond het beter gaan als in Valkenswaard. Deze tijdrit gaf me de mogelijkheid om in de manches van de wedstrijd steeds vanaf startplek 3 te starten en hoef ik niet aan de buitenkant te staan. De manches gingen op zich goed, ik werd steeds 3e en was ik door naar de kwartfinale. Hier mocht ik als 6e kiezen, iets minder gunstig.

De start was best goed, naast mij schoot de rijder uit z’n clicks waardoor ik snel weg kon. Toch kwam ik op het tweede stuk wat kracht tekort en bleef op de 5e positie rijden. Helaas kon ik nemand meer inhalen en lag ik eruit. Het was wel even balen, maar ook wel terecht. Het was gewoon een zware bak met die 16 jarigen erbij in maar dat weet ik nou eenmaal en zal ik mee moeten dealen.
Volgende week is het NK, zal ook wel weer een pittige strijd worden maar ik ga wel m’n uiterste best doen om zo ver mogelijk te komen.

Sponsored by – BMX-Photos.com