IMG 7241-157Ronde vier alweer om het afdelingskampioenschap. Dit keer een wereldreis naar Assen. Dat betekent dus voeg opstaan.. Kevin was voor mij de grote afwezige vandaag. Hij had familie verplichtingen en kon dus niet meedoen. Ook vandaag was het weer kurk droog en dus redelijk stoffig op de baan. Mijn nieuwe stofbril ging dus maar weer op. En niet voor niets want alle kwalificatie manches + de halve final heb ik gewonnen! De finale was een bijzondere. Een slechte start moest ik proberen goed te maken. Dit lukte pas op het laatste stuk. Een nieuw talent was me voor en mijn vader en de omroeper hoorde ik schreeuwen dat ik echt nog even op de pedalen moest. Ik heb me boos gemaakt en het werd een gelijke finish. Ik moet de uitslagen afwachten wat ik geworden ben. In het algemeen klassement blijf ik veilig bovenaan staan..

De open klasse ging ook erg goed, 2-2-2 en de halve finale 4. De finale was iets te zwaar en ik ben 5de geworden. Een podium plek komt in zicht. De volgende keer gaan we naar Kootwijkerbroek. Ik heb er al weer zin in!

Sponsored by - BMX-Photos.com