IMG 0238-081Ronde 6 om de titel van Noord-Oost Nederland stond vandaag op het programma. Wijchen was dit keer het strijdtoneel. De baan lag er goed bij op enkele stukken na, waar het zand toch wel wat los lag. In m’n eigen klasse had ik geen problemen om door de kwalificaties te komen. 1ste, 1ste en 1ste gaf mij het recht om een mooi plaatsje aan het starthek ui te zoeken voor de halve finale. Ook hier heb ik geen achterkanten van andere rijders gezien en was de finale binnen. De finalerit voor de meeste punten schreef ik ook op mijn naam zodat ik met 78 punten de voorsprong alleen maar groter zie worden šŸ™‚

Dan de open klasse. De strijd om de dagprijzen.. met drie 2de plaatsen mocht ik op naar de halve finale. In de halve finale gaan de eerste 4 door naar de finale. Ook dit bokste ik voorelkaar en kwam als vierde door. Dan de Grand Final! Een 8ste startplaats aan het hek maakte ik al snel goed tijdens de start en de vierde plek was na de eerste bocht al in handen. Flink doortrappen over de best wel hoge bulten zorgde ervoor dat ik de derde plaats in nam voor de laatste bocht. Op het laatste stuk kreeg ik de nummer vier in m’n achterwiel en moest mijn schoen los klikken van het pedaal omdat ik bijna van de baan ging. Op de eindstreep was het dan toch net de rijder van de thuisclub die de derde plaats en de beker in beslag nam. Ik was er nu wel heel dicht bij.. de teleurstelling was dan ook groot. Toch kan ik tevreden terugkijken omdat de nummers 1, 2 en 3 allemaal een jaartje ouder zijn.. maar ze zijn gewaarschuwd, ik kom er aan! tot volgende week in Kampen.

IMG 0210-070IMG 0405-156

IMG 0508-203

Sponsored by – BMX-Photos.com