IMG 1193-244Vandaag zijn we te gast in Kampen voor de 7de ronde van 2007. Het weer was niet al te best. De eerste manches waren dan ook nat. In mijn eigen klasse had ik weinig moeite om iedereen voor te blijven. Allemaal eerste plaatsen incl. finale was dan ook het resultaat.

De open klasse is voor mij de zware klasse 10/11 jaar. Ik kwalificeerde me door een 4de, 5de en een 4de plaats en mocht in de halve finale aantreden. Na een goede start lag ik al vierde totdat ik werd aangetikt om vervolgen de baan van heel dichtbij te mogen zien. Een pijnlijke arm en een laatste plaats waren het gevolg.

Ik heb me inmiddels ingeschreven voor een A-Licentie zodat ik ook de REDLINE TopCompetitie mag mee fietsen. Op 1 juli zal ik als het goed is aan de start verschijnen tijdens TC4 in Baarn. Ik ben benieuwd wat het gaat worden.

IMG 1170-235

IMG 1238-264

Sponsored by – BMX-Photos.com