IMG 7469 (Large)Na 3 maand was er dan eindelijk weer een AK wedstrijd te verrijden. Dit keer in Tiel. De baan was bekend, ook de vakantiewedstrijd is hier onlangs nog verreden. De Q-manches in de Open klasse (10-11jr) gingen met 1-3-2 vrij eenvoudig. De halve finale werd een 4de plaats dus door naar de finale. Startplek 7 was mij toegewezen en dat maakte ik snel al op het eerste stuk goed. De eerste bocht is erg glad en daar lag ook mijn zwakke punt. Hier werd ik ingehaald en moest dus weer aan de slag.. Een vijfde plaats was mijn deel voor de Open Klasse van vandaag.

De eigen klasse ging ik door met 2-1-1 en de halve finale won ik ook. De finale op startplek 1 was een goed uitgangspunt om de finale te winnen. Met nog twee wedstrijden te gaan kan het kampioenschap mij haast niet meer afgenomen worden.

IMG 7621 (Large)IMG 7625 (Large)IMG 7746 (Large)IMG 7750 (Large)

Sponsored by – BMX-Photos.com