IMG 0335-216Vandaag waren we uitgenodigd in Wijchen, de laatste wedstrijd in het afdelings kampioenschap.
De laatste puntjes worden nog even bij elkaar gesprokkeld om op een zo hoog mogelijke plaats in het klassement genoteerd te worden. Ik heb niets meer te verliezen, mijn kampioenschap voor 2007 staat vast.
Dat betekent niet dat er niet meer gefietst wordt, integendeel.
Met een notering van 4-4-4 in de Open Klasse was ik door naar de halve finale. Daar kwam ik helaas niet verder dan een 6e plek.
Geen finale dus…

De Eigen Klasse ging iets beter, met 2-2-1 was ik ruim door naar de halve finale.
Die ging als vanouds en met enige afstand wist ik als 1e te finishen.
Om nog eenmaal te laten zien wie Jesse Beskers is, ging ik ook in de finale aan kop om vervolgens als eerste over de streep te gaan. Volgende week zaterdag is de huldiging in Doetinchem, dan mag ik de beker met de grote oren in ontvangst gaan nemen, YES, ik ben Kampioen!!

Sponsored by – BMX-Photos.com