Afbeelding 086 (Medium)Op 30 maart mochten we aan het starthek verschijnen om deel te nemen aan de eerste AK (Afdelings Kampioenschap) van 2008.
Het duurde allemaal even voordat de wedstrijd op gang kwam ( er was iets mis met het computerprogramma van de jury) en ook het weer werkte totaal niet mee, maar daarna ging het in vliegende vaart.
Ik ook, ik zat lekker in de wedstrijd, beter als vorige week bij de TC in Luijksgestel.
In de manches van de open klasse kwam ik als 3-3-3 over de finish en plaatste ik me voor de halve finale. Tot mijn eigen verbazing ging ik als een speer en kwam ik als 2e over de lijn: dus een finaleplek! Daar moest ik weer tegen dezelfde zware jongens als een week geleden, en haalde ik uiteindelijk nog een 6e plek. Niet slecht gedaan, al zeg ik het zelf…

In de eigen klasse ging het ook goed, een 1-2-2 uitslag zette me direct aan het hek voor de finale waar ik als 1e de fiets over de lijn parkeerde.
Met een gewonnen race en de nodige punten op zak kon mijn dag niet meer stuk.
De volgende AK is op 13 april in Assen.

Sponsored by – BMX-Photos.com