0029

Op 27 april rijden we rond 8.00 uur van huis weg om in Apeldoorn te crossen. Om 9.15 uur konden we beginnen met trainen. Deze baan ligt me goed, ik word hier niet snel moe. Ik kom de manches dan ook prima door: 3-2-3 in de open klasse en 2-2-2 in de eigen klasse.

De open heeft door het grote aantal deelnemers nog een 1/8 finale, waar ik als 4e over de streep kom. Net genoeg voor een plekje in de halve finale. Die wordt dan te zwaar voor mij, ik eindig als 7e. In de eigen klasse pak ik plek 3 om zodoende mee te doen in de finale.

De start is okee, ik ben meteen goed weg. Na de eerste bocht zag ik kans om even naar de fotograaf te knipogen, maar dat had ik beter niet kunnen doen… Kostbare puntjes ingeleverd. Gelukkig sta ik nog bovenaan in het klassement, maar ik zal er wel nu voor moeten blijven vechten!

Volgende wedstrijd is op 17 mei, een combiwedstrijd van de KNWU en de NFF in Heiloo.
We blijven dan overnachten in een hotel want op zondag 18 mei doe ik mee aan de NK (Nederlands Kampioenschap).

Sponsored by – BMX-Photos.com