0073Vandaag waren we bij de Weicrossers in Tiel te gast, om punten voor het algemeen klassement te verdienen. De eerste manche in de Open klasse was weer even een warmloop-ronde, ging een beetje stuiterend de baan over maar liet toch nog een 2e plek noteren. De tweede en derde manche ging ik wel als 1e over de streep. In de halve finale moest ik wel even flink aanzetten om als 4e te finishen en door te gaan naar de finale.

Tegen de zware jongens is het nog steeds wat moeilijk maar ik kom toch al dicht bij ze…Een 5e plek in de finale is lang niet slecht.

De Eigen klasse trap ik stevig door, na een 1-1-1 in de manches kon ik voor de halve finale naar boven. Ook hier mocht de jury een 1 noteren. De finale was weer spannend, maar met een 2 notering heb ik de dag weer mooi afgesloten.

Zaterdag 31 mei gaan we naar Ommen, om mee te doen aan een NFF wedstrijd.

Sponsored by – BMX-Photos.com