0243Het was heet vandaag, bloedheet, maar dat was niet te merken aan mijn prestaties. Dit is toch wel een van de favoriete banen, ik kan hier lekker achterwielen en een enkele bult springen.

In de eigen klasse ging het zoals uit het boekje, 1-1-1 in de manchesen daarna meteen naar de finale, met een goede start nam ik al meteen de koppositie en wist dit vast te houden tot aan de finish.

Open klasse ging in de manches ook uitstekend, 1-1-1. Zelfs in de halve finale mocht de jury 1 noteren. De finale was een starthek vol zware jongens, maar ik voelde me goed en met een prima start kwam ik goed mee met deze jongens. Ik lag 4e en zo ben ik ook gefinished. Al met al een prima dag, zo mogen er nog meer komen!

Volgende week zondag ben ik in Doetinchem te vinden en zaterdag in Hengelo, dan niet met m’n fiets maar met opa en en onze modeltruck. (Tja,ik moest kiezen…)

Sponsored by – BMX-Photos.com