0174Na het uitwrijven van de slaapkeutels startten we om 7.45 uur de auto en gingen weer op pad, dit keer naar Nijverdal. Mooie baan, lijkt wel op die van FCCL, maar dan af.

Na de training begonnen we om 11.00 uur met de eigen klasse. Het starthek was wel traag, die moest ik soms even helpen omduwen, maar dan kon ik ook gas geven, meteen de kopstart weten te pakken en als 1e te finishen. Dit herhaalde ik iedere keer weer en resulteerde in een directe finaleplek. De finale liep ook gesmeerd en mocht een 2e plaats laten noteren.

De open klasse ging al even goed, 1-1-1 in de manches, en 1e in de kwartfinale. Halve finale was al iets meer knokken, maar werd ik weer 1e.
In de loting van de finale pakte ik het nummertje van startplek 1, dat was aan de buitenkant, jammer�Start was niet geweldig maar ik reed al snel als 2e. Omdat ik steeds dicht achter de nr. 1 reed was ik behoorlijk zeker van een beker. Toch nam ik in de laatste bocht het risico om hem voorbij te gaan door de binnenbocht in te duiken en onder hem door te gaan. Helaas pakte dit fout uit, ik gleed weg op het losse zand, viel en moest helaas achteraan sluiten�Maar wie niet waagt die niet wint, ik had niets te verliezen en ben weer een ervaring rijker.

Morgen TC Baarn, 8.15 uur aan het hek voor de training, nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Sponsored by - BMX-Photos.com