00196.00 uur: Voor dag en dauw op vandaag, om mee te doen aan de 3e Topcompetitie in Baarn. We waren op tijd voor de training die om 8.15 uur begon.
De eerste bult was volgens mij wel te springen, dus besloot ik dat in de training maar eens te proberen. Dat ging vlot�! Ook in de wedstrijd had ik daar profijt van, het scheelt toch gauw een meter wat je vooruit schiet en door de snelheid blijf je op voorsprong. In de manches ging het al behoorlijk hard, maar met een 1-2-2 was ik heel tevreden.

Door naar de halve finale, daar mocht ik als 2e kiezen en ik koos plaats 1, helemaal aan de binnenkant. De start was goed, en we sprongen de eerste bult met z�n drieen. Ik kwam als tweede door de eerste bocht en wist dit goed vast te houden. Met Sonny Verhoeven in m�n nek draaide ik de derde bocht door, maar wilde hij binnendoor steken en dat ging niet want daar fietste ik al. Hij raakte mij iets en ik kwam uit balans, op het wasbord sloeg mijn stuur dubbel en binnen 2 seconden lag ik op de grond. Ietsje verder zag ik ook Sonny tierend op de grond zitten, einde oefening voor ons, geen finale.

Ik weet voor mezelf dat ik er alles aan heb gedaan en ga het na de vakantie opnieuw weer proberen. Voorlopig hebben we even geen wedstrijden meer, maar ik blijf wel lekker trainen om straks weer goed voor de dag te komen.

Sponsored by – BMX-Photos.com