0049Na een vermoeiende maar mooie dag bij FCCL gisteren, was het vandaag weer werken in Tiel. De jaarlijks terugkerende vakantiewedstrijd was druk bezocht, we hadden ook prachtig weer!

Voor mij een dag om voorlopig even niet te vergeten omdat ik maar liefst 2 bekers heb gewonnen. We begonnen met de open klasse, met 2-2-1 door naar de kwartfinale:2, door naar de halve. Daar werd het al wat spannender, maar toch wist ik me te kwalificeren voor de finale door als 2e over de streep te komen.

In de finale was ik goed opgewarmd en dieselde ik er nog eens een 2e plaats uit!

De eigen klasse ging ook gesmeerd, met een 3-3-1 kon ik naar de halve finale waar ik als 3e finishte en dus aan het hek voor de finale kon gaan staan. Mijn start was goed, ik reed meteen in de kopgroep.

Achter mij gebeurde nog wel een zware crash met twee rijders maar daar kon ik even niet op letten want ik lag alweer 2e! De laatste meters heb ik nog even alles eruit geperst en fikte het ook nog om met een centimeter voorsprong als 1e te finishen!

Ik hoop dat ik dit de rest van het seizoen zo kan volhouden, dan zit ik gebakken!!

Sponsored by – BMX-Photos.com