0061Vandaag zou ik het zwaar hebben, dat wist ik van tevoren al. Gisteravond een beetje laat geworden, oma gaf een feestje en… het is ook nog eens niet mijn baan. Om 7.00 uur vertrokken we van huis om op tijd in Assen aan de start te verschijnen.

In de training heb ik nog geprobeerd om de tweede bult voor de eerste bocht te springen zoals Jelle de vorige keer al zei, maar daar had ik ook nu nog niet genoeg lef voor. Ook was ik bang m’n kostbare punten te verliezen, ik sta nu nog zo mooi bovenaan…

In de Open Klasse kon ik met 2-3-2 naar de halve finale.
Doordat ik wat laat de eerste bocht indraaide, kon ik vlak na die bocht met wat geluk mijn fiets langs een groepje jongens sturen die uit moesten wijken voor een crash en had ik door als 2e te finishen toch nog een finaleplek te pakken. Direct na de start was er weer een crash, en ook nu bleef ik stevig doorpeddelen tot ik als 3e over de streep kwam en dus ook
nog een beker te pakken had! Ook de Eigen Klasse ging goed, met 1-1-2 meteen naar de finale waar de jury mij als 2e kon noteren.

Al met al best een heftige dag, volgende week zaterdag naar NFF Hengelo.

Sponsored by – BMX-Photos.com