0143Vanmorgen om 9.00 uur had ik nog geen idee hoe de baan van Hengelo (het Twentse Ros) eruit zou zien, een kwartier later wel…

Een lange baan met venijnige zandbochten en spitse bulten. Aan het starthek voor de training verbaasde ik me alweer, een man die telkens “klaar…opgelet…Riders ready watch the lights!” door een microfoontje zat te persen?!

Gelukkig was daar nog het stoplicht waardoor ik redelijk tot goed startte tijdens de wedstrijd. Ik heb goed gefietst vandaag, 1-2-2 in de manches van de eigen klasse, halve finale 1 en finale 3.

Open klasse was weer goed voor een beker, met 1-1-1 naar de halve finale, hier 2 en in de finale ook een 2e plaats.

Vanavond maar op tijd naar bed, morgen om 6.00 uur vertrekken we richting Assen om de punten van de Topcompetitie een beetje op te pimpen. Ik sta nu 11e in het klassement, omdat ik 2x de finale niet heb gehaald. Dat moet toch anders kunnen, morgenavond weten we meer en is het hier weer te lezen.

Sponsored by – BMX-Photos.com