0023Vandaag goed gepresteerd! In drie heftige manches een 4-2-3 neergezet. Goede starts zijn mijn troef, en dan maar volle kracht vooruit met als resultaat 2 in de halve finale.

In de finale gaat het nog een stuk harder omdat ze dan allemaal vooraan willen fietsen en met z’n achten door de bocht, dat wordt wel eens wat krap…Dan moet je snel en correct sturen om de derde bult te kunnen springen. Helaas kwam ik hier niet goed terecht en sloeg mijn stuur dubbel, einde oefening. Gelukkig kon ik zonder kleerscheuren weer opstaan en heb ik het rondje nog maar even snel uitgefietst zodat ik nog als 8e genoteerd kon worden.

Ik ben wel blij dat ik mijn doel heb bereikt, namelijk de finale rijden! Volgende week zondag gaan we in Dedemsvaart weer strijden voor AK 4, maar eerst zaterdag een provincionale wedstrijd in Zevenhuizen (Gr.) van de NFF.

Hieronder mijn finale – (gefilmd door BMX-Videos.com)

Sponsored by – BMX-Photos.com