0056Vanmorgen weer vroeg uit de veren, 6.45 uur startten we de auto en gingen we op weg naar Zevenhuizen in Groningen.

We waren mooi op tijd en konden meteen aansluiten voor de training. Het was enorm druk, er werden uiteindelijk 90 races gereden. De eerste manches kwam ik goed door, met een 2-2-2 mocht ik een kwartfinale fietsen. Hier had ik een goede startpositie, was ik ook weer snel weg en werd ik weer 2e.

De halve finale begon voor mij weer gunstig met wederom een goede start. De eerste bocht draaide ik goed binnendoor maar buitenom kwam Nick Geerling aanstormen en die rijdt niet bepaald elegant, kan ik je zeggen. Door zijn geslinger raakte hij mij en was ik genoodzaakt uit m’n pedaal te clicken.Ondanks dat ik wel weer verder kon fietsen, was de snelheid eruit en kon ik niet anders dan als 5e finishen.
Morgen zien we elkaar weer in Dedemsvaart, hopelijk heb ik dan meer geluk.

Sponsored by – BMX-Photos.com