0188De strijd om het kampioenschap is losgebroken, in een zinderende finale ben ik 3e geworden achter Joost van Drumpt (2) waardoor hij nu met 1 punt verschil bovenaan in het klassement staat.

Bij de start knalde ik tegen het hek aan en daardoor had ik iets te weinig snelheid om vooraan te fietsen. Ik raakte in de verdrukking waardoor ik afremde en een paar rijders mij passeerden. Ik heb het ruimschoots goedgemaakt door weer flink aan te zetten en terug te komen tot een 4e plek. Op het laatste stuk vlak voor de finish wist ik ook Kevin nog te verslaan waardoor ik uiteindelijk dus 3e werd en de schade kon beperken tot het minimum.

De laatste AK van dit klassement is op 19 oktober in Haaksbergen, ik ga er alles aan doen om op mijn thuisbaan kampioen te worden.

De open klasse ging als uit het boekje, met 1-1-1 naar de halve finale. Ook daar een 1e plek en in de finale 2e. Mooie troffee gewonnen vandaag.

Sponsored by – BMX-Photos.com