0100Vandaag de op een na laatste Regiowedstrijd van de NFF bij de Derrickcrossers in Schoonebeek. Op het oog een mooie baan, maar mijn eerste reactie na de eerste trainingsronde was …”flutbaan!”

Het starthek was erg traag en de baan leek wel van klei. Ook was er een harde wind en die waaide precies richting startheuvel, dus een zwaar eerste stuk. Toch mag ik niet klagen, gezien mijn prestaties. In de eigen klasse reed ik 2-2-2, halve finale 2. Door een moeilijke start in de finale waar ik door twee mannen werd klemgereden, viel ik terug naar een 5e positie. Dit heb ik zo uitgefietst, wetende dat het niet om de grote prijzen ging.

In de open klasse reed ik sterk, met 1-1-1 naar de halve finale, hier wederom 1. De finale was nog even spannend, ik ging als eerste de bocht in, maar kwam in conflict met Niek Meppelink die op zijn thuisbaan fietste. Hier was hij de sterkere en was de 2e plek op het ereschavot voor mij. Morgen wederom richting het noorden, TC 5 in Dedemsvaart.

Sponsored by – BMX-Photos.com