0041De baan in Dedemsvaart bevalt me wel, het starthek is ook erg fijn.(omdat er een mooie afbeelding van een vrachtwagen op staat..!) Toch had ik vandaag meer van mezelf verwacht dan te eindigen in de halve finale. De manches gingen op zich wel goed, met 3-4-3 was ik door. Ik mocht als 4e kiezen en koos voor startplek 4 aan de plank. De start was goed, ik lag 3e maar werd naar buiten gedrukt waardoor ik de bocht wat te hoog nam en twee plekken verloor. Dit kon ik niet meer inhalen en ben als 5e gefinished.

Dit is niet genoeg voor een finaleplek en daar baalde ik enorm van! Ze moesten maar even niks tegen me zeggen… We hebben de finale nog gekeken en zijn toen naar huis gegaan. Omdat opa in Eibergen was met de modeltruck zijn we daar langs gereden, en ben ik daar gebleven om hem gezelschap te houden. Toch nog een mooie afsluiting van een dag om snel te vergeten. Hopelijk hebben we zaterdag in Hengelo geen regen en kom ik beter uit de verf dan vandaag.

Sponsored by – BMX-Photos.com