0096Vandaag de GP van Hengelo, een lange baan met veel valpartijen waaronder ikzelf. Alle zware jongens van 11 jaar waren weer van de partij dus werk aan de winkel! De manches gingen gemakkelijk, met 1-1-1 door naar de halve finale.

De computer had besloten dat ik vanaf plek 7 moest starten. Met een snelle start kwam ik als tweede de eerste bult over en ik was van plan zo door te fietsen maar werd hardhandig gestopt door Wesley die van hoog door de lucht uit balans naast me neerkwam en daarmee ons beiden het Hengelose zand van dichtbij liet zien. Gelukkig kon ik weer opstaan om door te fietsen, maar een finaleplek zat er niet meer in helaas.

Ook jammer voor Wesley. Morgen gaan we in Wijchen ons weer van de beste kant laten zien. Leuk dat Jelle ook komt kijken.

Sponsored by – BMX-Photos.com