0091Ik was vanmorgen heel benieuwd hoe het zou gaan vandaag in Haaksbergen, zonder Random Gate… De eerste manche van de Eigen Klasse moest ik even warmdraaien, maar de tweede en derde was ik weer op dreef. Met 3-1-1 naar de halve finale en daar ook weer als 1e over de streep. De starts waren erg goed en met wat doortrappen kwam ik in de finale als 2e achter Nick over de finish. In het klassement boys 11 jaar ben ik uiteindelijk 4e geworden.

In de Open Klasse kon de jury zonder te kijken stuurbordnr. 312 steeds als eerste noteren, met 1-1-1 eerst een kwart finale waar ik ook weer 1e werd. Halve finale was hetzelfde verhaal en tot mijn verbazing stond Nick Geerling niet in de finale doordat hij gediskwalificeerd was en mocht ik vandaag de beker voor de 1e plaats in de open klasse mee naar huis nemen. Morgen is de AK in Haaksbergen, maar dan met een aantal andere rijders aan het starthek. Ook leuk!

Sponsored by - BMX-Photos.com