0189Het was vandaag erop of eronder om kans te maken op de kampioenstitel in de afdeling Noord-Oost-noord. In de manches moest ik het opnemen tegen Lucie Meerholz (die niet eens meefietste voor de competitiepunten) en die dus tot twee keer toe de 1e plaats van me aftroefde. Ik had er behoorlijk de pee in. Omdat er weinig deelname was, werd er meteen een finale gereden. De start was goed, maar op de tweede bult verslikte ik me iets en kwam ik als derde de tweede bocht uit. Heb nog wel alles op alles gezet, maar in mijn achterhoofd wist ik dat het gebeurd was.

Op het laatste stuk ging ook de nr. 3 in het klassement me nog voorbij, maar dat was geen bedreiging en dus liet ik me als 4e noteren door de jury. Joost van Drumpt was vandaag de sterkere en hij is kampioen geworden, Joost gefeliciteerd! Ook met de 2e plaats in het klassement kan ik tevreden zijn. In de Open Klasse ben ik na een 2-2-3 en een halve finale 2 de finale ingerold. Een 2e plaats en een leuke beker waren het resultaat. Volgende week de laatste TC in Zoetermeer, hopelijk kan ik hier het seizoen ook nog goed afsluiten.

Sponsored by – BMX-Photos.com