2009 NK Indoor NFF-023Afgelopen zaterdag heb ik mijn tweede indoorwedstrijd gefietst, dat was in Barneveld. Het ging beter als vorige week in Belgie, ik ben namelijk in de finale gekomen. Bijna ging het feest niet door, een paar dagen ervoor kreeg ik behoorlijk de griep.

Vrijdag moest ik alleen nog veel hoesten, maar daar kon ik de volgende dag wel om fietsen dacht ik. Het was daar wel erg koud, in de hal was geen verwarming en na de races moest ik steeds erg hoesten.

Doordat er veel inschrijven waren zat er veel tijd tussen de manches, en had ik de tijd om voldoende te herstellen. Met een 2-2-1 moest ik eerst een 1/8 finale rijden. Daar werd ik 1e, en in de kwart ook 1e. De halve finale bezorgt mij nog wel eens de kriebels, maar vandaag voelde ik ze niet zo, was meer bezig de hoest onder controle te houden, denk ik. Eerlijk verdiend werd ik 3e, dus een finaleplek.

Hier startte ik wat meer aan de buitenkant en dan kom je er niet meer zo snel tussen bij al die snelle jongens. Je moet dan gaatjes gaan zoeken en het lef hebben om door te fietsen, maar dat komt nog wel.
Ik heb de finale uitgefietst en er een mooie beker aan over gehouden. Ik weet dat ik het kan, van mij mag het seizoen beginnen!

Sponsored by – BMX-Photos.com