EK Zwolle 2009 ronde1-JesseNa een goede nachtrust was ik vanmorgen weer fit voor de 2e ronde voor het Europees Kampioenschap in Zwolle.

Omdat het gisteren allemaal nogal uitgelopen was, hadden ze besloten om alle trainingen vandaag maar over te slaan. Dat was niet zo gunstig want ik moest om 8.45 uur de eerste manche al fietsen en erg warm was het ook niet daarbinnen. Toch ging het niet slecht, met een 1-1-2 door naar de kwartfinale.

Ik begon te merken dat m’n benen zwaar werden, op advies van John heb ik toen steeds goed uitgefietst na de races. In de kwartfinale werd ik 3e, om vervolgens in de halve ook als 3e te finishen en hiermee had ik de finale op zak waar ik uiteindelijk 5e werd en waar ik een mooie medaille voor heb gekregen.

Al met al een sensationeel spannend weekend met een mooi resultaat. Zaterdag a.s. gaan we naar Schoonebeek voor eerste regiowedstrijd van de NFF en zondag de andere kant weer op naar Luyksgestel (Brabant) waar TC 1 van start gaat. Wish me luck!

Sponsored by – BMX-Photos.com