0094Na een goede voorbereiding en met een goed gevoel ging ik naar de eerste TC in Luyksgestel. Deze baan vind ik erg fijn, ik kan er snel overheen en het starthek is okee.

De manches gingen goed, met 2-2-1 naar de kwartfinale. Daar werd ik 2e en kon ik naar de halve finale waar ik wederom als 2e door kwam.

In de finale mocht ik als 4e de startplek kiezen, ik koos voor 2 (achteraf misschien niet de slimste keuze naast twee snelle starters..) Mijn start was niet de beste, hierdoor kwam ik in de verdrukking en moest ik voor de bult iets afremmen waardoor ik 5e kwam te liggen.

Zo ben ik ook gefinished. Geen slecht begin van het TC seizoen maar het kon beter vind ik zelf. Familie van Gorkom, bedankt voor het gezellige weekend, ik heb veel gelachen om Jelle. Volgende week naar Dedemsvaart en Tiel, allebei ook mooie banen om te rijden.

Sponsored by – BMX-Photos.com