2009 AK2 Tiel-JesseVannacht goed geslapen, vanmorgen fris weer op voor de reis naar Tiel. Vandaag rijden voor de punten van de competitie van afd. Noord-Oost.

Al vroeg aan het starthek voor de training, ik voelde me goed en had er veel zin in. Dat kun je aan het resultaat ook wel zien: manches in open klasse 2-1-1, halve 1 en finale 2 wat mijn eerste envelop opleverde..! (En het mooiste komt nog want pa en ma hebben beloofd het bedrag te verdubbelen als ik op het podium zou komen, whallaah..!)

Uitslag: 1.Winnemuller 2.Beskers 3.Spanninga

Eigen klasse: 1-1-1, halve 1 en finale 1, goed voor het maximaal aantal punten en een 2e plek in het tussen klassement!

Ohja.. Arno nog bedankt voor het vervangen van mijn achter binnenband. Deze reed ik in de manche lek..

Sponsored by – BMX-Photos.com