2009 NFF Groningskamp JesseNa zo’n twee uur rijden kwamen we aan in Winschoten, een nieuwe baan die er op het eerste oog wel leuk uitzag. Een trainingsronde verder wist ik dat het een technische baan met veel hoge bulten was. Nadeel is dat je met hoge snelheid tussen de bulten ploft en dan met volle kracht weer omhoog moet fietsen en dat kost nogal wat energie.

Toch ging het niet slecht vandaag, met 1-1-1 naar de halve finale waar ik 2e werd. In de finale stond ik op startplek 3, mooie uitgangspositie. De start had beter gekund maar ik haakte snel aan bij de nummers 1 en 2. Na de laatste bocht zette ik nog even de tanden op elkaar en wist als 2e te finishen!

Dat voelde goed, ik ben trots op wat ik gedaan heb vandaag. Zo mogen er nog wel meer komen, misschien zit er nog eens een kampioenschapje in…

Sponsored by – BMX-Photos.com