2009 AK03 Apeldoorn-JesseVanmorgen was ik goed fit, dacht er ook wel wat van te gaan maken vandaag.

Na de eerste manche kwam ik wat zuur de baan af, het viel me tegen dat ik niet beter kon. Manches open klasse reed ik 3-3-2, halve finale 3 en finale 5.

Eigen klasse ging iets beter met 3-1-1 in de manches. Naarmate ik me steeds wat kwader maakte ging ik beter rijden. In de halve wist ik als 2e te finishen wat me een goede plek aan het starthek voor de finale gaf.

De start ging goed en ik lag eerste tot aan de eerste bocht waar Sam me voorbij ging. De 2e plek kon ik nog wel vasthouden, wat me weer mooi wat punten opleverd voor het klassement. Ik sta nu 1ste met 1 punt voor op Joost die 5de werd in de finale.

Volgende week zaterdag zijn we in Klootw..eh, Kootwijkerbroek en zondag gaan we weer gassen in Assen.

Sponsored by – BMX-Photos.com