2009 Assen JesseVandaag in Assen hard gewerkt voor mijn punten en de eerste plaats weten te behouden.

De baan was erg zwaar door de regen, maar wel te doen voor mij. Heb de tweede en derde regelmatig gesprongen, wat mij de vorige keer nog niet lukte. Voor de snelheid was dit ook wel beter.

In de open klasse werd ik 1e, en omdat we alleen maar de eerste manche hoefden te rijden kon ik naar de halve finale. Door als 3e te finishen kon ik aansluiten voor de finale. Met een snelle start zat ik meteen voorin en kwam ik als 4e uit de eerste bocht. Nog wel een poging gedaan voor een podiumplek maar daarvoor kwam ik net iets te kort en moest het met de 4e doen. Toch niet slecht gedaan.

Eigen klasse ging als uit het boekje, alles 1 gefietst. Volgende week naar de regiowedstrijd in Ommen en daarna meteen door naar Heiloo voor de 2e TC op zondag.

Sponsored by – BMX-Photos.com