2009 TC2 Heiloo-JesseDe manches gingen erg goed, allemaal gewonnen. Dit bezorgde me plek 1 aan het starthek in de halve finale. De start was goed, ik lag al snel bij de eerste drie. Maar op de tweede bult ging het helemaal mis, in een fractie van seconden ging ik te kort langs het gras, kwam ik uit balans, moest uitclicken en lag ik plotseling op de grond.

Ik baalde enorm, ik had gegokt op een goede finaleplaats. Bij de eerste hulp zag ik dat mijn elleboog en heup flink geschaafd waren. Gelukkig kon ik nog lopen en had ik niets gebroken, zelfs mijn fiets was nog in orde.

Over twee weken nog maar eens een poging wagen op de 3e TC, die is dan in Haaksbergen. Maar eerst komend weekend naar de EK rondes in Dessel (B), daar hoop ik op een betere afloop dan vandaag.

Sponsored by – BMX-Photos.com