2009 NFF Regio Hengelo-Jess

In Hengelo maar weer eens een beker opgehaald vandaag. In de eigen klasse met 1-1-1 meteen een finale voor mij. Als 2e kwam ik door de finish en moest ik helaas een paar punten aan Mitchel afgeven waar ik samen mee op de eerste plaats stond in het klassement.

In de eerste manche van de open klasse ging het even goed fout, na een scheve sprong op de eerste bult schoot mijn voorwiel weg in het zand waardoor ik even goed op m’n plaat ging en ik als 4e aan kon sluiten achter de rest. De andere twee manches werd ik 1e. Wel de finale gehaald en hier 2e geworden.

Een dag die begon met niks en eindigde met een beker en nog maar weer eens een schaafwond nu aan mijn linker elleboog. Die zien er op ’t moment niet zo smakelijk uit al zeg ik het zelf, maar dat hoort er wel een beetje bij.

Morgen naar Haaksbergen voor de 3e TC, ik kan niet wachten.

Sponsored by – BMX-Photos.com