TC-Haaksbergen-JesseIk had nog wat goed te maken van de vorige TC in Heiloo, de finale wilde ik zeker halen vandaag! We trainen hier wekelijks dus de baan is me bekend.

De starts gingen erg goed en ik zat lekker in mijn vel. Ik kan sinds vorige week de eerste bult springen! De tweede ook al een beetje, maar dat risico heb ik vandaag maar niet genomen. De manches kwam ik met 1-1-1 vrij makkelijk door. In de halve finale ging ik in de eerste bocht per ongeluk buitenom en kwam Nick mij aan de binnenkant voorbij en werd ik 2e. In de finale mocht ik als 4e kiezen en koos voor plek 4, mooi in het midden. Ik was goed weg maar maakte in de eerste bocht weer hetzelfde foutje en lag 5e. Vlak voor de finish probeerde ik nog 4e te worden maar daar kwam ik een half wiel voor tekort.

Toch was ik tevreden met het resultaat, hier kan ik weer op verder bouwen. Volgende week zondag zijn we in Geldermalsen te gast, de thuisbaan van Wesley Eijndhoven. Ben daar nog niet eerder geweest en wel benieuwd hoe het zal gaan.

Sponsored by – BMX-Photos.com