2009 NFF Klazienaveen-JesVandaag was het weer erg wisselvallig, toch veel lol gehad met m’n crossvrienden van de NFF.

Ik leer ze steeds beter kennen en zij mij, het zijn leuke jongens.
Ik vond de baan niet zo geweldig, krap in de bochten en wat moeilijke op-en afloopjes. Toch niet slecht gedaan vandaag, steeds 1e geworden in de manches. In de eigen klasse kon ik meteen een finale fietsen en werd daar 2e achter Mitchel Schotman die vandaag kampioen is geworden, gefeliciteerd Mitchel!

In de open klasse nog wel eerst en halve gereden waar 2e werd. In de finale was ik goed weg maar kwam niet goed uit de eerste bocht en lag toen 4e. Voor de finish kwam ik nog wel heel dichtbij maar net niet genoeg voor een beker. Wel goed ingefietst voor morgen, de TC in Baarn.

Ken Hekman nog bedankt voor het in ontvangst nemen van mijn bokaal voor het klassement (2e plaats). Ik zie je morgen weer, enne..geen plaatjes omwisselen, he!

Sponsored by - BMX-Photos.com