TC Baarn -Jesse-HarrieDe beste TC voor mij tot nu toe met een 2e plaats notering. In de manches alles 2 gefietst en de halve finale ook. De starts gingen erg goed, ik was goed in vorm. In de finale koos ik voor plek 3 aan het starthek, plek 1 was te risciovol.

Op mijn start wilde ik niet vertrouwen want als ik die verprutste door de spanning zou ik ertussen liggen en ingesloten kunnen worden. Dat heb ik inmiddels al geleerd…Ik moest enorm nodig plassen boven aan het hek, des te meer reden om het rondje snel te rijden! Met een superstart ging ik aan kop met Joost en Harrie naast me die de leiding in de eerste bocht van me overnam. Harrie won, ik werd 2e.

Erg tevreden en veel leuke reacties gehad. Volgende week een weekje vrij zodat ik voldoende rust kan pakken voor het Nederlands Kampioenschap op 5 juli in Valkenswaard.

Sponsored by – BMX-Photos.com