Jesse-NK-Manche-2Nadat ik goed warm gefietst had stond ik met een goed gevoel aan het starthek. De eerste manche was op zich geen probleem, behalve dat ik Wesley Thies in m’n nek had. Hierdoor was ik er voor de tweede manche met m’n hoofd niet goed bij. Ik had het idee dat ik maar wat deed en had geen grip op de situatie. Ik me liet opjagen door dezelfde man en verloor daardoor op het vierde stuk de rit door over de kop te gaan. Dat was even schrikken voor iedereen, maar het viel gelukkig mee en had ik alleen wat last van mijn knieen.

In de derde manche was ik weer terug door als 1e te finishen. Halve finale werd ik 2e waardoor ik me ruimschoots gekwalificeerde voor de grote finale. De start ging goed vanaf plek 2, hoewel we allemaal dicht bij elkaar zaten. Met Sam Ligtlee ging ik het gevecht om de 2e plaats aan, maar die won Sam op het wasbord door zijn techniek. Maar ook met de 3e plaats ben ik zeer tevreden en stond ik toch mooi weer op het podium vandaag!

2009 NK-Valkenswaard-Je12009 NK-Valkenswaard-Je22009 NK-Valkenswaard-Je4NK-Finale-Boys122009 NK-Valkenswaard-Je3

Sponsored by – BMX-Photos.com