NFF Regio Nijverdal JesseWat een dag vandaag! Afwisselend regen en zon maakten de baan er niet beter op. Op een of andere manier loopt de baan niet lekker en heb ik het gevoel dat ik stilsta tijdens het fietsen. In de manches van de eigen klasse werd ik steeds 1e, in de halve finale ook. De finale was op zich ook geen probleem, ik werd alleen in de laatste bocht verrast door Jeroen die daardoor op zijn thuisbaan 1e werd. Netjes gedaan Jeroen!

De Open klasse (12-13 jr) ging ook niet slecht, maar was wel even doortrappen. Manches 1-1-1, halve finale 3. Finale was ik goed weg maar wist Mitchel niet voor te blijven. Hij 1, ik 2 en daar ben ik tevreden mee. Vanavond op tijd naar bed om morgen fris en fruitig aan de start voor de TC in Schijndel te verschijnen.

Filmpje finale Boys 12/13 jaar Open klasse NFF Regio Nijverdal

Sponsored by – BMX-Photos.com