NFF Regio Schoonebeek JesseKon me vanmorgen nog geen voorstelling maken van de baan in Schoonebeek terwijl ik er al wel vaker gefietst heb. Pas toen ik op de baan reed herkende ik het weer, en wist ik dat het wel mee zou vallen vandaag.

Ik heb lekker gefietst en ben in de eigen klasse 1e geworden. In de open klasse ging het ook prima, bij de jongens van 12/13 jaar werd ik 2e. Ik was wel moe na de laatste finale, maar dat kwam denk ik door het weer want het was erg warm.

Zodra we op de autobaan reden waren mijn luiken al dicht en droomde ik van de overwinningen. Vanavond maar niet te laat naar bed zodat ik morgen weer fit ben voor de AK in Doetinchem. Er doen veel rijders van FCCL mee en dat vind ik cool. Ik verheug me er al op en hoop op een goed resultaat.

Filmpje finale Eigen klasse Boys 12 jaar NFF Regio Schoonebeek

Sponsored by – BMX-Photos.com