2009-AK06-Doetinchem-JesseGoed uitgerust en vol zelfvertrouwen ging ik vanmorgen in Doetinchem mijn opwarm rondes fietsen. De baan lag er netjes bij en de organisatie was goed. Ook met de jongens onder elkaar in het parc ferme was het een gezellige boel.

In de open klasse met Niels (volgens afspraak) een een-tweetje gefietst en in de halve finale werd ik netjes 2e ondanks een belabberde start. In de finale was mijn start wel goed maar werd ik in de eerste bocht ingehaald waardoor ik 4e kwam te liggen en ik mijn kansen voor het podium voorbij zag gaan. Ik vond het ook wel best en liet me toen maar rollen, wetende dat ik nog een finale eigen klasse moest fietsen.

Die eigen klasse heb ik gewonnen en daarmee sta ik nu bovenaan in het klassement. we hebben nog twee AK’s te gaan, hopelijk kan ik deze plek vast houden. Volgende week weer een spannend weekend, zaterdag naar Klazienaveen voor de het Drents Kampioenschap en zondag weer een TC in Kampen.

 

Filmpje finale Boys 12 jaar AK 6 Doetinchem

Sponsored by – BMX-Photos.com