2009-Drents-Kampioenschap-JZwaar weekend deze week, een Kampioenschap in Drente en de TC in Kampen. Wel goed gefietst, ik werd na wat snelle starts in de manches steeds 2e, in de halve finale ook. Ook hier was mijn start goed en lag ik al snel bij de top 3. Door flink doortrappen en de juiste techniek wist ik op een haartje na kampioen te worden. Marin was een trapje sneller en won de wedstrijd.

Met de beker voor de 2e plaats was ik ook erg blij, dit had ik nog niet eerder gepresteerd dit jaar tijdens een Provinciaals Kampioenschap.

s’Avonds nog even naar de baan in Kampen geweest en een half uurtje getraind om de baan te verkennen. Er waren veel rijders van mijn leeftijd in Klazienaveen, ook zij reden daarna naar Kampen. We zijn in Kampen blijven slapen zodat we ’s morgens wat langer konden slapen. Ik hoop dat ik morgen goed fit ben en de TC mooi kan afsluiten.

Sponsored by – BMX-Photos.com