2009-TC06-Kampen-JesseIk ben de laatste tijd goed in vorm en zeker van mezelf. Dat heeft geleid tot een mooie 4e plaats in het klassement van de Topcompetitie van 2009.

Vandaag was de laatste ronde en ook die heb ik netjes met een 3e plek afgesloten. Harrie was niet te evenaren en ook Sam deed goede zaken vandaag. Mijn starts waren over het algemeen goed en ook kan ik snelheid maken waardoor ik de rest in de manches voor bleef. Met 1-1-1 en nogmaals 1 in de halve finale mocht ik als tweede een plaatsje aan het starthek kiezen. Ik koos voor plek 2 en startte weer snel en reed op de 3e positie. Ik hield dit vol tot de finish en was hier wel tevreden mee.

Meer zat er ook niet in vandaag. Hopelijk heb ik volgend jaar weer zo’n goed jaar en kom ik dan in de top 3. Nog een paar wedstrijdjes te gaan en dan is er rust en blijf ik alleen nog trainen.

Volgende week zaterdag naar Haaksbergen voor de NFF en zondag de 4e clubwedstrijd op de baan van mijn club FCCL.

Sponsored by - BMX-Photos.com