2009 NFF Regio Haaksb-Jes01Volgens mij had ik te vast geslapen vannacht en stond op met koppijn. Op de weg naar Haaksbergen toe zakte het af en zag ik het allemaal weer wat zonniger in, totdat ik in het parc ferme opeens bezoek kreeg van een beestje onder m’n shirt die me begon te steken.

Ik wist niet wat het was en rende naar m’n pa die dacht dat het een wesp was. De EHBO ontdekte zeven bulten en zoog ze met een pompje uit. Een beetje zalf erop verzachte de jeuk en toen kon ik gaan fietsen.

De eigen klasse wist ik te winnen, goed voor de punten. De open klasse was wat spannender omdat ik weer tegen de 13 jarigen (Mitchel en Niek) moest. Toch wist ik het netjes af te sluiten met een 3e plaats.

Morgen de 4e clubwedstrijd op de FCCL baan, altijd leuk bij m’n eigen club.

2009 NFF Regio Haaksb-Jes02

2009 NFF Regio Haaksb-Jes03

Sponsored by – BMX-Photos.com