2009 AK08 Wijchen-JesDoor mee te doen aan de huldigingswedstrijd heeft de laatste AK heeft mij nog een mooi zakcentje opgeleverd. Eerst reden we ’s morgens de eigen klasse (punten) en die won ik. Hierdoor bleef ik bovenaan in het klassement en ben ik dus kampioen geworden van noord-oost Nederland bij de jongens van 12 jaar. Hier heb ik een mooie beker voor gekregen.

’s Middags kon je meedoen aan de dagwedstrijd, maar de leeftijdsklasse was 11 tot en met 14 jaar dus veel kans had ik niet dacht ik. Toch wist ik de finale te halen en werd 3e achter Melvin Schonewille(14) en Niels Bensink(13). Daar ben ik wel trots op en loop een beetje naast m’n schoenen…maar heb het dan ook zelf gedaan en dus verdiend.

Volgende week zaterdag eens geen wedstrijd maar een dagje LEGOworld in Zwolle, mijn tweede hobby (naast modelbouw..!) Zondag is dan de laatste clubwedstrijd in Lichtenvoorde, waar ik ook kampioen hoop te worden.

Sponsored by - BMX-Photos.com