Vandaag gemoedelijk gekeuveld met de NFF boys, ik stond dik bovenaan in het klassement en echt spannend was het dus niet meer. Dat fietst wel relaxed en daarmee won ik ook alles (behalve de finale) in de eigen klasse. Nick Geerling won de finale nadat hij mij in de eerste bocht voorbij ging.

In de open klasse was het wel iets spannender, daar moest ik ook tegen jongens van 13 jaar. Manches en halve finale kwam ik goed door, in de finale was het nog even spannend. Ik was verbaasd over mijn snelle start, had dit niet verwacht omdat er meer snelle jongens aan het starthek stonden, de eerste drie stukken lag ik gewoon voorop! Hierna kwam Mitchel mij met zijn lange benen voorbij schuiven, het laatste stukje was voor hem. Ik werd netjes 2e en dat is ook goed.

Nadat we de bekers hadden ontvangen gingen we rond 19.00 uur huiswaarts. Onderweg met de Roerdinkjes nog even langs de Mac geweest. Het wedstrijdseizoen zit er nu echt op, tijd voor ontspanning.

We blijven wel doortrainen in de winter want ik wil het nieuwe seizoen goed voorbereid beginnen. Herman Dijk heeft ons uitgenodigd om mee te doen aan zijn trainingen, lijkt me heel zinvol en leuk. Ook ga ik vanaf nu op mijn nieuwe fiets trainen, zal wel even wennen zijn maar ik heb de tijd dus zal het wel goed komen.

Tot volgend seizoen!

Filmpje Finale Open klasse 12/13 jaar – Ommen

Sponsored by – BMX-Photos.com