2010-AK01-Ommen-Jesse

Na een lange winter waarin er maar weinig getraind kon worden is het wedstrijd seizoen weer begonnen.

Ik heb dispensatie gekregen om een leeftijd hoger te rijden in de eigen klasse zodat het wel even hard werken was vandaag. Dit doe ik om meer tegenstand te hebben en daardoor sterker te worden.

Ik ben ook geselecteerd voor de talent herkenningsgroep van de KNWU en wordt met nog 7 rijders speciaal begeleid om door te groeien. De baan was behoorlijk zwaar, vooral op het derde stuk kreeg ik last van verzuring en viel ik soms iets terug. De manches kwam ik goed door, steeds top 3. In de halve finale van de open klasse werd ik 3e in de finale ook.

Voor het klassement (14 jarigen) kon ik meteen een finale rijden, hier werd ik 4e. Het was een mooie opening van het nieuwe seizoen, ik heb er een goed gevoel over en heb weer zin in de volgende wedstrijden, die op zaterdag in Berlicum (Brabant) en zondag in Winschoten zullen zijn.

 

Finale video Open Klasse 12/13 jaar AK Ommen 2010

Sponsored by – BMX-Photos.com