2010-Brabants-KampioenschapVandaag was de eerste wedstijd van de NFF, een provinciaal kampioenschap. De baan van the Woopers in Berlicum lag er wel netjes bij maar was voor geen meter te rijden. De bochten waren te krap en te zacht waardoor je geen snelheid kon houden, ik kon er in ieder geval niets mee.

De manches kwam ik goed door, met 2-2-2 kon ik naar de halve finale. Met een zware indeling én startplek 7 had ik zo mijn twijfels en van te voren met Kevin Spannie al het plan van aanpak doorgesproken, hij stond namelijk naast mij op plek 6..

We zouden samen direct naar binnen duiken en de rest daarmee afblokken. Onze start was redelijk goed en we gingen ook meteen naar de linkerkant toe, maar net voor de eerste (rot)bocht kom je er dan toch tussen te zitten en moet je flink aantrappen om bij te blijven. Kevin reed voor de tweede bocht iets voor mij en ik kon er niet meer voorbij. Kevin werd 3e en was daarmee door naar de finale en ik heb toegekeken.

We hebben wel een leuke dag gehad en mooi weer. Hopelijk is dat morgen in Winschoten ook zo, nieuwe ronde en nieuwe kansen!

Sponsored by – BMX-Photos.com