2010-AK3-Apeldoorn-JesseVanmorgen had ik weinig zin om te gaan fietsen, buikgriep was de oorzaak. Had ik gisteravond ook al. Na een rondje training besloot ik toch maar in te schrijven. We konden op tijd beginnen en de manches gingen boven verwachting goed.

In de manches van open en eigen klasse zat ik steeds bij de eerste drie en kon ik meteen door naar de finale. Hier had ik in de open klasse niet zo’n goede start doordat ik wegslipte. Ik werd al snel ingesloten door wat snelle Apeldoorners en zag geen kans om dit nog goed te maken. Ik besloot om mijn krachten te bewaren voor eigen klasse en liet het verder maar gaan.

In de eigen klasse was ik wel goed weg en wist de 2e plek vast te houden tot aan de streep en werd Marin 1e op zijn thuisbaan. Volgende week weer een druk weekend, zaterdag naar Kampen (NFF) en daarna door naar Heiloo voor de 2e TC.

 

Finale video Eigen Klasse 14 jaar AK Apeldoorn 2010

Sponsored by – BMX-Photos.com