2010-PK-Overijssel-KampenEen druk weekend voor de boeg met twee wedstrijden te rijden. De eerste in Kampen, het Overijssels Kampioenschap. Het was goed weer, de zon was haast iets te fel en werd ook nog warm erbij. Ik werd er een beetje prikkelig van. Onder het fietsen had ik ook in de 3e manche nog een vliegje in m’n bril waardoor ik afgeleid werd. De manches kwam ik wel goed door met 1-1-2. De halve finale was ik bij Niels ingedeeld. Goede start en als 2e over de streep gekomen.

Toen was daar de finale, ik stond in het midden aan het hek. Ik was goed geconcentreerd en reageerde meteen. Helaas was dat niet op het piepje van het starthek maar op een andere rijder die te snel weg wilde. Niels reageerde weer op mij en het gevolg was dat we met z’n drie?n tegen het hek aan zaten.

Toen die wel viel ging de rest er als de bliksem vandoor en wij waren net een tel te laat. Niels kon de goede lijn weer pakken en werd uiteindelijk nog 2e, ik zat er net naast en bleef op de 5e plaats hangen. Meer werd het dan ook niet en daar moest ik het mee doen. Morgen de 2e TC in Heiloo.

Finale video Overijssels Kampioenschap NFF Boys 13 jaar

Sponsored by – BMX-Photos.com