2010-TC-2-Heiloo-JesseNa wat gebubbel in bad en een goede nachtrust in het hotel stond ik fris op, zodat we op tijd naar de baan in Heiloo konden gaan. Deze wedstrijd is belangrijk voor de kwalificatie voor het NK. Na de eerste trainingrondjes voelde ik me goed en had er zin in. Onlangs hier met Herman al getraind, dus niet helemaal vreemd.

De manches kwam ik overtuigend door met 1-1-1. Ook in de halve finale reed ik me in de kijker op de 1e positie. Finale is toch altijd weer spannend, dan komt Nick erbij, een geduchte tegenstander. We stonden naast elkaar aan het starthek. De start was van ons allebei goed en we gingen precies gelijk op richting de eerste bocht. Nick had het voordeel van de binnenkant in de bocht en kreeg hiermee wat voorsprong waardoor we 1 en 2 lagen. Ik kon hem goed volgen en zo zijn we ook gefinished.

Wederom top 3 vandaag, dus moet ik tevreden zijn. Ben ik ook wel, maar toch kriebelt het van binnen en ga ik voor die 1e plek..en dat volgende duel is op 16 mei in Volkel. a.s. Weekend zijn we in Haaksbergen voor een NFF regiowedstrijd op zaterdag en de AK op zondag.

Finale video Top Competitie 2 Heiloo Boys 13 jaar


Sponsored by – BMX-Photos.com